Verkligheten

Hej på er!

Efter fem månader utomslands är jag nu tillbaka i Helsingborg för att slutföra det jag påbörjade för 2,5 år sedan, min utbildning.

Det har varit en hektisk tid efter att jag kom hem från USA, det har varit tenta, inflytt i gamla lägenheten och mycket annat att fixa med. Tentan gick dock fint och nu är lägenheten i trim också, allt klart tänker man då väl? Inte riktigt, det slog mig just att studentlivet är lite knapert i januari och att spenderar-byxorna inte kan sitta på hela dagarna så jag funderar på att skaffa mig ytterliggare ett jobb förutom det jag redan har, för att tjäna en extra hacka.

När man går i trean på skolan har man faktiskt en hel del fördelar;
Man vet var allt finns och hur allt fungerar. Just nu förbereder vi oss i trean på logistik för kandidatuppsatser genom att läsa en kurs som handlar om simul8, ett program som simulerar flöden genom olika kedjor. Avancerat men det är det man vill ha i en utbildning, så man sticker ut lite senare. Anledningen till att jag sökte service management var att jag ville nischa mig från civilekonomerna från Lund och kunna stjäla de stora konsultuppdragen i framtiden, något jag hittils känner är möjligt. I det loppet är denna kurs väldigt viktig för mig, jag vill verkligen lära mig allt om detta program som används världen över, från Ikea till Maersk.

Tills nästa gång, simma lugnt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt