Veckans utmaningar

God eftermiddag

Gårdagen bjöd på en trevlig frukost/lunch fika i Norra hamnen med min nybildade magisteruppsatsgrupp. Det känns verkligen skönt att jag har hittat en grupp så att vi kan fokusera på att hitta ett ämne att som vi alla brinner för. Tidigare har jag inte varit jättemotiverad men nu när gruppen har bildats och vi börjar diskutera ämne och ragga handledare blir jag alltmer taggad!

Idag var det dags för vår nuvarande grupp att sätta igång med kursens nästa uppgift där vi ska utreda om Cervera borde förvärva New Wave Group eller inte och i så fall till vilket pris. Det är veckans studierelaterade utmaning!

Vi har ägnat större delen av dagen till att lägga upp en struktur för vårt arbete och under lunchen fick vi feedback från fredagens inlämning (ibland, men bara ibland, går bedömningen av uppgifter i expressfart och denna kurs är ett av de få undantagen). Då det hade gått hyfsat bra pustade vi alla ut och tog till oss de kommentarer vi fått från kursansvariga inför vårt nästa case.

Förutom allt vad skolan innebär i veckan har jag även utmanat mig själv att söka ett jobb varje dag, jag tjuvstartade igår då jag sökte mitt första jobb. Ikväll väntar utmaningen att utforma ett nytt personligt brev specifikt till denna arbetsgivare. Det ska bli skoj och jag hoppas att det kommer att gå bra!

So long…

Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Spännande att läsa om din slutspurt och jobbsökning Carolin. Alla tummar hålls för dig!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt