Varför Logistic Service Management

Hej,

Jag förstår att det finns många som funderar över framtiden och som marinerar över vilken utbildning som skulle passa bäst för just dig.

Detta är givetvis ett stort beslut som inte skall tas lätt på. För att förenkla processen något skall jag här nedan berätta lite mer om hur det är att plugga på Logistics Service Management programmet.

Ämnet logistik har jag sedan barnsben funnit extremt intressant då jag växte upp med en förälder som jobbade inom området. Därav fick jag en naturlig inblick i den logistiska världen. Det jag finner mest intressant med logistik är att det alltid finns något att göra, det finns alltid någon process eller något problem som behöver lösas eller effektiviseras. Därav blir det ett ämne kräver ett intellektuellt ingångssätt och ett ämne som företag runt om i världen värderar mer och mer.

På vår utbildning blandas rena logistiska kurser med kurser i ekonomi, service och organisation vilket gör att examinerade studenter har en stor förståelse över många aspekter gällande företagsvärlden. Just detta tror jag kommer vara en stor fördel då jag anser att det är lättare att fatta beslut och göra ett bra jobb när du har en helhetssyn över något.

Jag skulle rekommendera Logistics Service Management till alla som har ett intresse för problemlösning och kreativt tänkande. Efter att du läst klart din utbildning här är jag övertygad om att du kommer kunna ta ett jobb inom en rad olika områden såsom inköp, transport, lagerhantering osv.

Ett sista tips jag skulle vilja ge är att försöka lära sig så mycket Excel som möjligt då det dels kommer underlätta på en mängd kurser samt att det skapar en stor konkurrensfördel på arbetsmarknaden.

Arrivederci//Anton

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt