Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Våren är här!

Hej på er! Äntligen är våren här och terminen går nu mot sitt slut! Visst är det lika härligt varje gång våren gör entré och sommaren närmar sig?

I sommar har jag avklarat mitt andra år på universitetet och jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Denna termin skriver jag B -uppsatsen tillsammans med mina fyra skolkamrater vilket får mig att tänka på C uppsatsen som ska skrivas nästa år. Ganska spännande!

Förra veckan var jag hemma i Finland och pratade med gymnasie- och folkhögskoleelever. Det var så roligt att träffa några av er och förhoppningsvis ses vi nästa år! Mitt tips till framtida studenter är att gå efter vad du tycker är roligt och våga testa!

Ha det gott!
/ Saara

 

08 maj, 2018

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *