Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Välkommen till nätverkssamhället

Ibland snackar man lite mycket om nätverk. Mingla, skaffa dig kontakter, bla bla bla. Jag ska erkänna att jag tycker ordet “nätverk” är lite uttjatat.

Men det är inte desto mindre viktigt för det. Att lära känna många olika personer gör att du kan få hjälp både med det ena och det andra. Just nu känner jag mig som ett levande bevis för det eftersom jag har fått två jobb bara genom kontakter! Det ena fick jag för att en vän från Studentföreningen Agoras styrelse frågade om jag var intresserad av jobbet och rekommenderade mig. Det andra fick jag utan att ens söka, eftersom jag hade blivit rekommenderad av några som jag har lärt känna genom Campus Helsingborgs Studentkommitté.

Ordet “nätverk” är ute.
Men riktiga nätverk är inne som aldrig förr.

Bild från en artikel om jobb nr 2: http://hd.se/helsingborg/2011/05/05/3000-studenter-pa-en-skoterska-for/ Jag gillar gogglebrännan 🙂

 

 

09 maj, 2011

Inlägget postades i

Studentföreningen Agora

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *