Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Valbar kurs – Sommarplaner

Nästa termin inleds med en valbarkurs för oss som väljer att stanna hemma i Sverige, vilket innebär en möjlighet att spetsa sin komptens lite mot önskat håll. Jag har hela tiden varit inne på att läsa projektledning, vilket fortfarande ligger kvar. Dock har jag hittat en annan “lösning” på min jakt eftersommarjobb kombinerat med den valbarakursen i höst. Jag har som mål med min utbildning att jobba inom konferens/event och vill därför få erfarenhet inom branschen under sommaren. Det är dock lite svårt att få fatt på ett jobb just inom konferens under sommarmånaderna efersom det inte är så många företag som har konferense då. Därför tänkte jag att jag ska läsa en sommarkurs – Event Productions som jag kan ha som min valbarakurs och vips har jag fått en möjlighet att jobba i september-oktober istället när konferenserna har kommit igång.

Kursen fyller dessutom upp det lilla tomhål jag känt i utbildnignen då jag saknat konkret anknytning till event. Jag anser visserligen att allt det vi läser absolut även är tillämpningsbart inom event, men jag är glad att jag hittat den här kursen som ger mig special kunskapen.

Jag gillar verkligen flexibiliteten!

09 mars, 2010

Inlägget postades i

Intressant

En kommentar

  1. Sommarplaner « Service Management Blogg

    […] Norge och tjäna kosing och andra ska ner och säsonga runt medelhavet. Man kan också göra som Lena och läsa en sommarkurs. Verkar riktigt smart! Det är verkligen inte lätt att veta vad man ska […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *