Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vad händer?

Ok, sitter i köket hemma i lägenheten, tittar ut genom fönstret, ser temperaturmätaren dra sig sakta men säkert över -11 strecket, jag funderar, inser, och överväger att flytta till Thailand.

Idag är det fredag, fredag för mig innebär plugg några timmar nu på morgonen, lunch, jobb några timmar och sedan middag/poker kväll med pojkarna!

Vi läser just nu infrastruktur som jag berättat om några gånger, vi är väldigt nöjda i klassen med alla gästföreläsningar vi haft, dock inte lika nöjda med strukturen på kursen, men det är ju faktiskt bara bra för de nya studenterna nästa år då vi självklart skriver kursutvärderingar som sedan utbildningsansvarig i kåren tar med till institutionen och försöker förbättra utbildnings kvalité. Detta är något jag verkligen tycker om, då jag är utbildningsansvarig. Att förändra är lite med ledord inom den sektorn och förändringar krävs ibland för att förbättra, allt var inte bättre förr..

Åter till tenta-plugget så blev det heldag igår i skolan, ibland får jag utbrott på mig själv och stannar länge, de betyder att jag gick hem strax innan tio igår, kårrummet är en oas för mig, där kan jag plugga ostört på kvällarna.

Just nu sitter jag och läser igenom en föreläsning från Karl Kottenhoff, professor vid Stockholms Universitet. Han har en massa teorier om varför folk inte sätter sig bredvid varandra på tågen och har gjort en studie på detta, inget jag kommer göra i framtiden men det känns ändå nyttigt att veta om man t.ex. skulle söka jobb på banverket eller bli inhyrd som konsult inom transportsektorn.

Nog om det där nu, nu fryser jag vidare med tenta-plugget.

08 januari, 2010

Inlägget postades i

Studentliv Studier Tentaplugg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *