Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vad händer nu?

16 april. Ansökningsfönstret för HT13 är stängt. FEL!!! Det finns fortfarande chans att anmäla sig till program och kurser fram till 24:00 den 16 april! Dvs, ca 2,5 timmar kvar. Antagning.se har tydligen haft tekniska problem under den sista ansökningsdagen (har aldrig hänt förut) och har därmed förlängt fönstret med en dag.

Men, vad händer sen då? Efter du skickat in ansökan? Det är inget tvivel. Det är en evig väntan. Dryg och orättvis. Spänd och förväntansfull. Dina närmsta tre år kan på ett ögonblick förändras till de kanske bästa i livet (?)! Någonstans i juli kommer besked från de första urvalet (se här för fler viktiga datum). Då klargörs det om du blivit antagen, blivit placerad som reserv eller blivit struken från det första urvalet. Är du en lycklig som blivit antagen? Glöm inte att svara JA(!) om du vill acceptera din plats på programmet eller kursen. Det gäller även om du blivit reserv. Har du blivit struken och känner dig felaktig bedömd finns det möjlighet att överklaga beslutet. Mer info om överklagan hittar du här.

Där. I mitten av, eller i slutet i juli får du förhoppningsvis det besked du väntat på. Då är det drygt en månad till första kursen startar och ca 3 veckor till nollningen kickar igång. Hög tid att börja leta boende, meddela släkt, vänner, arbetsgivare och skatteverket att du ska flytta till Helsingborg och påbörja tre grymma år på Campus Helsingborg!

Allt gott,

Mattias Holmström

16 april, 2013

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.