Uppdatering

Skolan har varit igång ett tag men det är nu det verkligen börjar hända saker. Höstens första prov handlar om marknadsföring och tar plats på onsdag. Fram tills dess har vi självstudier. För min del ska veckan fyllas med plugg och utbildningar.

Förra veckan körde vi igång med ett bloggmöte som Rebecca skrev om här. Veckan var i övrigt fullspäckad med möten, plugg och intervjuer. Framförallt ett möte var grymt spännande och ledde till en kul möjlighet. Intervjuerna resulterade i ett jobb inom service och nu i eftermiddags var jag på den första utbildningen.

DI

Såhär såg min morgon ut. Kaffe & nyheter.

Plugg

Helgen ägnades åt plugg, sista veckan innan provet är det ofta mycket repetition som gäller. Det är verkligen värt att lägga ner tid på detta, frihetskänslan efter en salstenta eller prov som det numera kallas är oslagbar (dessutom blir det ju tentafest).

För er nya läsare kan jag berätta att jag alltid avslutar mina inlägg med ett citat, så även denna gång.

“The difference between ordinary and extraordinary is that little extra.”
― Jimmy Johnson

Stay tuned!

Om joyolsson

Energisk helsingborgare som funnit passionen i service och entreprenörskap. Stormtrivs med studentlivet och i rollen som säljare. Engagerad student och twittrare som alltid har ett leende på läpparna!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt