Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Update from California!

Halloj alla!

Här i Kalifornien är det fortfarande kanonbra. Våren börjar komma och med det blir ju alla lite mer levnadsglada så energin sprudlar här borta. Jag får nästan lite Valborg-feeling.  

Den här terminen har gått så himla snabbt. Den började, sen var det midterm-period för två veckor sen och nu är det nästan dags att börja plugga inför finals. Det är nästan skrämmande hur snabbt tiden går, vi har snart varit här halva tiden, helt otroligt.

Annars så har den här terminen varit så himla mycket bättre/lättare/roligare i jämförelse med förra. Troligtvis för att jag förstår hur jag ska plugga och prioritera. Jag tar även så himla roliga/intressanta kurser. Här kan man ta och testa kurser från i princip alla olika departments/majors oavsett vilken department man själv är i. Så just nu tar jag kurser från communication-, technology management- och sociology-departments. Det är verkligen superkul då man kan känna efter vad man tycker är roligast och intressantast.

Annars rullar livet på bra, jag har kommit in i vardagen och allt känns så… självklart. Vi är lediga nu på måndag vilket betyder: långhelg!! Så då ska jag åka upp till San Fransisco, kul! 

Hoppas allt ät bra med er där hemma!
// Linnea 

 

Får inte nog av solnedgångarna och ljuset här. Det är något helt speciellt.
13 februari, 2019

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *