Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Underbara Skåne!

Det kan jag och Kristina (som också bloggar) konstatera efter onsdagens cykeltur till Mölle. Vi trotsade allt vad uppsatsskrivning och nordvästliga vindar heter och begav oss norrut. Vi passerade Sofiero slott i Laröd, Vikens småbåtshamn,  Höganäs strandpromenad, Ittalas outlett, åkrar, hagar och knallgula rapsfällt innan vi nådde Mölle hamn stax innan solnedgång. Kullaberg  reste sig stolt framför oss och i denna stund beslutades att målet med nästa cykeltur är att nå toppen av Kullaberg, något som får benen att värka innan vi ens har börjat!

 

Väl hemma från vår tur djupdök jag in i uppsatsen igen och har varit helt insnöad sedan dess. Såhär i sluttampen gäller det att ge allt och då menar jag såväl tidiga mornar som sena kvällar. Trots att vi har alla delarna av uppsatsen klara måste dessa finslipa, förtydligas och förpackas på ett snyggt sätt, vilket tar mer tid än man tror. Ikväll väntar ett gediget jobb med att gå igenom alla källor uppsatsen.  I akademin ska det nämligen alltid finnas en källa till “lånad text”, det vill säga hänvisning till den författare som vi presenterat teorier av.  För alla er nyfikna ser en fullständig källa ut enligt följande:

Grönroos, Christian. (2002). Service Management och marknadsföring. En CRM ansats. Malmö: Liber 

Vid hänvisning i löpande text ser samma källa ut såhär istället om man änvänder Oxfordsystemet/fotnotssystemet;

Grönroos. (2002). Sid. 50

Trevlig kväll önskar jag er alla!

20 maj, 2010

Inlägget postades i

Prat om mest ingenting Studier

2 comments

  1. Uppsatsförfattar-kollegan1

    Tack för uppmuntrande ord och en fin promenad idag! Nu jäklar är det källH***** som är framme i min lilla lya, detta blir bra!
    Vi ses i ottan imorgon, te, choklad, flams, arga diskussioner och allt annat som hör till en vanlig D-uppsats-dag i vår grupp.
    puss o kram

  2. Kristina

    Sjukgymnasten påstår att cykling är bra för knäna… Jag kan inte annat än hoppas att det knäonda dagarna efter denna tur gör mer nytta än skada 🙂 Bra kämpat med uppsatsen!!!!!!!! Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Secured By miniOrange