Tung vecka framför mig.

Ja, denna kommande vecka kommer att bli tung för min del, egentligen är det min systers fel som är i Thailand och gottar sig. Då jag är hundvakt , hästvakt och ska hinna göra ett projekt (dock med världens bästa tjejer) samt vi har en del föreläsningar och seminarium. Utöver detta ska jag hinna träna och plugga.

Det låter kanske inte som så mycket men på grund av att min systers hund, Chivas, är en jakt labrador så krävs det mycket motion och lek (och städning då han fäller mycket, hehe).

Det enda sättet att reda ut hur jag ska lösa allt detta är att planera. Ja, planera in på varje halvtimme vad jag ska göra… Men sen och andra sidan, vem vill sitta och rulla tummarna en hel dag? Jag älskar att ha mycket att göra!

Chivas

Chivas

Det här inlägget postades i Bilder, Föreläsningar, Prat om mest ingenting, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt