Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Tillbaks igen!

Sommaren har lidit mot sitt slut och sedan ett par dagar tillbaka har Campus Helsingborg återigen invaderats av kunskapstörstande studenter. Själv har jag påbörjat mitt andra år på service management-programmet – och det känns faktiskt skönt att vara tillbaka!

Enligt mig är hösten en spännande tid på året som erbjuder en massa möjligheter. Möjligheter att börja om, möjligheter att insupa ny kunskap, möjligheter att träffa nya och intressanta människor, möjligheter att engagera sig i nya spännande projekt och möjligheter till långa pluggtimmar med härliga kursare. Skulle dessa timmar bli för långa finns det också möjligheter att minnas tillbaka allt det där roliga man varit med om i somras: för egen del sköna sommardagar med goda vänner, jobb på ett av Sveriges kanske svenskaste företag och en underbar resa till Kanada och USA.

Slutligen vill jag passa på att välkomna alla nya studenter som tagit sina första stapplande steg i världens (förmodligen?) bästa studentstad. Passa på och njut av alla galna upptåg under nollningen, var öppen för nya bekantskaper och nya utmaningar, och framförallt – ha jäkligt kul på vägen!

31 augusti, 2011

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *