Tiden tickar framåt

7 mars idag, det känns som om det var januari precis, det går så oerhört fort just nu. Vår i luften i Helsingborg, då passar jag på att maxa mitt schema och jobbar halvtid på jobbet, 20 timmar i veckan under hela mars ger klirr i kassan. Bredvid jobbet försöker vi även att driva igenom vår idé inför c-uppsatsen som kommer att klubbas igenom under ett affärsmöte imorgon, får vi som vi vill kommer vi tillbringa våren i Helsingborgs Hamn och förenkla containerhanteringen för kunder såväl som företaget. Jag tror stenhårt på idéen, (eftersom jag kom på den såklart) men vi jobbar med andra förslag också naturligtvis.

Tillbaka till idag, det är måndag. Att börja veckan med inventering 6-10 är inte helt fel, få in 1,5 h gympass på SATS och en längre lunch på det är inte fel de heller. I eftermiddag skall jag bli intervjuad av en psykologstudent från Lund för att sedan ta tag i våra kontakter i hamnen. Jobb sökes naturligtvis parallellt med detta, en väldigt spännande dag kort och gott!

Solen skiner, farmors saft är framdukad, nu ringer jag hamnen.

Lev väl.

Det här inlägget postades i Studentliv. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt