Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Tiden rusar iväg.

Idag ärdet exakt tre veckor kvar tills vi ska lämna in våra kandidatuppsatser. Tänk vad tiden går fort.

Det går rätt bra för min grupp i alla fall, vi jobbar väldigt bra tillsammans vilket nog är en förutsättning för att få ihop uppsatsen bra. Det är nämligen ett väldigt intensivt arbete så funkar man inte bra i gruppen blir det hemskt jobbigt. Men so far so good! Inga större motgångar och vi har inte kört fast nångång än så länge!

Samtidigt som vi sliter med uppsatsen håller jag på att söka jobb. Just nu håller jag på att förbereda mig inför en intervju för ett jobb jag verkligen vill ha, som säljare för konferener. Jag vill vara väldigt väl förberedd för att öka mina chanser så jag har googlat runt lite efter förberedelse-tips. Hittade ett par sidor som jag har haft användning av, anställningsintervju och karriärsguiden. Har sammanställt en lista på de vanligaste frågorna och håller nu på att formulera svar på dem så jag kan ha med mig lite stödord till intervjun. Sen är det bara till att hålla tummarna – Hårt!

03 maj, 2011

Inlägget postades i

Studier

3 comments

  1. tandblekning

    Hur gick det egentligen? Ingen som helst uppföljning här som jag kan se iaf.

  2. Lena

    Tack det gick bra, både med uppsats och anställningsintervju. mitt sista inlägg här i bloggen, Mot nya utmaningar, berättar lite mer om hur jag upplevde att avsluta studierna och det som nu väntar mig. //Lena

  3. Billiga tandläkare

    Grattis och hälsningar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *