Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Tentan är över!

Det finns inget skönare i livet, inget som jag upplevt än åtminstone än att ta steget ut ur tentasalen, sätta sig på cykeln och åka iväg för att fira!
Det har studerats hårt den senaste tiden, 2 veckor har det bara handlat om infrastruktur, kollektivtrafik och allmänna problem i samhället. Nu är det över och livet kan återgå till normalt läge igen!
För mig innebär detta en del, har blivit antagen till utbytesprogrammet vid University of Chapel Hill i North Carolina dit jag skall åka i höst om allt går det som skall nu! Det finns mängder av saker att fixa med innan man åker och deadline är 1 februari, vilket innebär att jag har en väldigt hektisk vecka framför mig då jag åker till USA den 25 Januari.

Nu kör vi!

17 januari, 2010

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *