Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Tack för mig!

Hejsan!

Igår kom jag hem till Sverige för första gången på exakt 10 månader. Det känns… konstigt, kul och förväntansfullt. Mitt utbytes år har, med handen på hjärtat, varit ett av dom absolut bästa i mitt liv. Jag har träffat så otroligt många underbara människor och jag har fått se så otroligt många fantastiska platser. Livet i Kalifornien har varit helt fantastiskt och betydligt bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. 

Jag vill bara ytterligare passa på att pusha er alla till att åka på utbyte. Man lär sig så otroligt mycket och det är verkligen ett privilegie att få möjligheten att åka iväg.

För er som har frågor eller vill ha ytterligare tips, fortsätt gärna höra av er! Jag finns på instagram (linneajoohanssson), Facebook (Linnea Johansson), mail (li4303jo-s@student.lu.se). 

Tack för mig och hoppas ni alla tyckte det var intressant att läsa om livet i Santa Barbara. 

// Linnea 


(Jag avslutade min USA-tid med en otrolig roadtrip. Här kommer lite bilder.) 
     


09 juli, 2019

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.