Studiebesöks- och föreläsaretätt!

Håller inte räkningen längre… Hur många studiebesök har vi varit på nu egentligen? Vi räknar: Ecolean, Biogasanläggning i Wrams Gunnarstorp, Flextrus, Tetra Pak, Multivac och idag har vi besökt Findus i Bjuv. Och kursen har hållit på hur länge? Mmm just det ja, 2 veckor! Med andra ord har vi fantastiska lärare som fixar och donar så att vi ska få ut så mycket som möjligt av vår utbildning!

Förra kursen var ju också studiebesökstät. Vi hann med SIK, AGA, JBT, Formcook, Micvac, Göteborgskex, Hot Cuisine och Wapnö mejeri. Vi har verkligen fått se och höra mycket!

Inte nog med detta har vi också haft besök på Campus av representanter från olika företag i branschen så som från Procordia, Ica, Synovate, och många andra intressanta.

Just nu försöker vi få hit en representant från Plantagon, som driver ett projekt för hållbar livsmedelsproduktion. Vi får se om det blir av!

Tallyho!

Det här inlägget postades i Föreläsningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Kristina, såg att ni söker föreläsare från Plantagon! Lite typiskt.. vi träffade H+ i torsdags den 4e februari och vår CEO Hans Hassle föreläste på Marknadsföreningens Frukostmöte i fredags.
    Om du vill kan jag gärna komma och berätta mer för er. Min roll i Plantagon är dels och främst att vara ambassadör dels sitter jag i styrelsen.
    Maila mig el ring gärna mia.kristiansson@plantagon.com el +46 734 40 75 78

  2. Kul att vi får respons på sådana här saker här på bloggen! Bra där Mia, vi hoppas att många följer i dina fotspår och kontaktar oss när man får idéer!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt