Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Sommarkänslor!

Sommaren har äntligen kommit till Helsingborg. Morgonen fick en kanonstart då jag varit och coachat en kvinna i sociala medier. Är nu riktigt peppad på att ta helg efter en effektiv vecka!

För tillfället håller vi på att skriva vårt sista arbete innan sommaren, en essä. Vår grupp har valt att skriva om hur genusstereotyper och barn framställs i reklam, ett spännande ämne som engagerar. Har arbetat med ett riktigt bra gäng och vi har suttit med essän mellan 09-15 varje vardag fram tills idag. Upplägget har känts riktigt bra då vi har fått vara lediga på kvällar och helger. Nästa vecka väntar opponering!

Såhär ser tillvaron ut för tillfället!

IMG_1665

11/5-13, Cermoni på Dunkers då Helsingborg blir en Fairtrade stad.

IMG_1667

11/5-13, Tog med en vän och passade på att besöka denna underbara utställning.        Missa inte!

IMG_1735

15/5-13, Beethovenkonsert och after work.

IMG_1738

16/5-13, Eftermiddagsföreläsning med fokus på sälj, arrangerades av Forza.

IMG_1762

18/5-13, Vi var en hel del studenter som njöt av det fina vädret och följde fotbollsturneringen som arrangerades i samarbete med HIF.

IMG_1833IMG_1834

Gårdagen innehöll god mat, spännande nätverkande, provåkning med en ny BMW-modell i M-serien och föreläsning. Min mentor höll i föreläsningen “Prestationsdusch” där han gav smarta tips på hur man toppresterar och hur man förbättrar sin kommunikation utifrån ett verktyg kallat “DISC-modellen“. Spana in!

Nu inviger jag helgen med Winnerbäck och lite skrivande på utkastet till min bok. Önskar er alla en fantastisk helg med ett citat!

“Varje prestation börjar med beslutet att försöka.” ~ Okänd

Be prepared!

24 maj, 2013

Inlägget postades i

Event Föreläsningar Studentliv Studier

En kommentar

  1. Julia

    Hej! Vilken härlig blogg ni har! Jag är grymt nyfiken på Retail Managment, vet ni vad som krävs för att komma in på utbildningen på ett ungefär, betyg & högskoleprov?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *