Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Sommar sommar sommar!

Vilken start på sommaren!

Det började med en vecka i Grekland (med många diskussioner kring deras ekonomiska situation). Låg på playan och började läsa litteraturen till min sommarkurs Food in Europe. Den behandlar bland annat den europeiska marknaden och dess relation till världsmarknaden och diskuterar ämnen som svält, livsmedelsförsörjning och fattigdom. Spännande!

Sedan satte sommarjobbet igång. Ekonomiassistent på en frukt och gröntgrossist här i Helsingborg. Jag konterar, registrerar och rättar fakturor, jag har hand om in- och utbetalningar och sedan får jag också hjälpa till med sånt som inte hinns med eller när det är mycket att göra (svara i telefon och ta beställningar, arkivering och kontokontroller och sådant). Ganska trista uppgifter i sig men mycket lärorika och nyttiga och med trevliga arbetskamrater springer dagarna iväg! (En kollega drar skämt efter skämt så som ”vilken är den slarvigaste fågeln? Havsörnen” eller ”katt åt elskåp, blev proppmätt”. Skojsigt värre……)

Sedan var det dags för midsommar med strålande sol och riktigt sommarväder och skånska jordgubbar i Henån och Lysekil. Dans runt midsommarstång, midsommarkrans på huvudet och nubbar och sill i mängder. Fantastiskt trevligt och har medfört en kick inför resterande veckor på sommaren!

Bad avklarat (många gånger om)!

Vin på gröningen avklarat!

Och förhoppningsvis fortsätter sommaren i samma fantastiska takt (fast väääääääldigt låååååångsaaaaaaaamt!)

Tallyho!

30 juni, 2010

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *