Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Sol i sinne, men jag får nog bli brun inne

Oj, oj, oj! Påsken susade iväg så det bara svischade om det och knappt hann väl kycklingpyntet fram förrän det nu får göra reträtt igen. Vi har verkligen haft helt underbart väder här i Helsingborg den senaste veckan, så nog har man varit lite konfunderad om det verkligen varit påsk eller kanske till och med midsommar.

Min smärre förvirring kan däremot inte bara stavas solsting då jag just för tillfället är mitt uppe i plugg inför tentan. För närvarande är mitt huvud fullproppat med alltifrån konsumtionskulturer och varumärken till identitetskonstruktioner och reklamavsikter. På måndag ska allt det här (och ganska mycket till!) ha etsat sig fast då det är dagen D och tid att inta Sundspärlan. Fram till dess ska jag begrava mig i böcker och ägna all min vakna tid vid skrivbordet – det hade vart bra mycket lättare att göra om det hade vart vinter och snöstorm…

26 april, 2011

Inlägget postades i

Prat om mest ingenting Tentaplugg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *