Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Slutspurten

Hej!

Eftersom vi stackars studenter i Australien fick börja terminen redan i juli så är vi redan nu inne på slutspurten av terminen. Tiden har flygit förbi och om bara en månad är det dags att packa ihop sitt liv igen.

För er som sitter hemma och våndas över det svåra beslutet var man ska studera sin femte termin så kan jag bara, såhär med facit i hand, rekommendera er att åka iväg! Det har varit minst sagt lärorikt att plugga här i Australien. Inlämningar och muntliga redovisningar i stort sett varje vecka är väl inte precis upplägget som är rådande på Service Management, och trots att det varit stressigt i perioder så är det helt klart värt slitet. Förutom ren kunskap så tillkommer dessutom så mycket annat när man åker iväg på utlandstermin. Förhoppningsvis utvecklas ens språkkunskaper, man träffar massa nya människor och så vågar jag säga att ens samarbetsförmåga förbättras avsevärt. Åtminstone om man väljer att åka till Griffith University där grupparbeten är hyllade och man oftast kastas in i grupper med folk från hela världen. Många intressanta erfarenheter helt enkelt.

I helgen arrangeras det ett enormt car race event här i Gold Coast, och huset vi bor i råkar ligga mitt på the race course. Detta innebär att vi får gratis biljetter till hela helgen – kan nog bli en välbehövd paus innan det är dags att ta tag i plugget inför kommande fyra sluttentor.

Ha det fint!

19 oktober, 2011

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Secured By miniOrange