Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Slutspurt!

Då är vi studenter inne på sista rycket innan ett  väldigt efterlängtat jullov! På Campus råder det julstämning! I torsdags bjöd caféterian på lussebullar och kaffe och helsingborgs luciatåg kom och lussade för oss på morgonen. Vid luch bjöd Nya Novischeritet på glögg. De var klädda i fina utstyrslar från gran till transvestit-tomtegumma.

Nya Novischeriet

Det har varit en väldigt intensiv höst med kåren, Agora www.agoradagen.se , planerandet av skidresa och de tuffaste kurserna hittills. Men det har också varit den bästa hösten! Men det är en vecka kvar tills böckerna kan läggas åt sidan och kalendern är allt annat än tom.  Alla lediga och vakna timmar ska läggas på Ekonomistyrningsplugg! Resten till arbete med AGORA-dagen och fix med skidresan! När det gäller AGORA-dagen har vi nu kommit en bra bit på vägen och alla i gruppen förtjänar verkligen ett långt härligt jullov (men jag vet att alla inte kommer kunna låta bli att jobba med det under lovet).

Något som kan vara bra så att man inte går under av stress, är att planera in sin dag i detalj. Jag har stukturerat upp min vecka och planerat in pluggtimmar. Det fungerar rätt bra och gör att jag kan släppa tankarna på annat runt omkring och fokusera bättre på läsandet.

I helgen var det “Tackfest” för alla engagerade själar i Service Management Ekonomernas kår. Styrelsen bjöd på sittning och vi var runt 50 personer. Det var en väldigt dimmig och rolig kväll.

Vi i AGORA-gruppen sågs innan för att fixa till oss lite, det var KÅR-tema på sittningen och vi var RÅK “rock”(råk=kår baklänges. Vi spelade lite spel och firade att vi är ett bra gäng med lite låtsats skumpa  innan det bar av mot villan för att möta upp de andra. Det hölls tal, sjöngs lambo och böjds på supergod mat. Jag kom hem vid tolv, fick rätt bra med sömn, men det var inte jätte roligt att gå upp klockan 8.30 för att jobba kl. 10.00. Men med smink, vilja och CocaCola kommer man rätt långt, så det gick bra och det var väldigt kul när jag väl var där.

Idag har det varit plugg på Campus från 10-15, haft paus i 2 timmar och nu är det dags igen, fast hemma i lägenheten.

Fred och kärlek! 

13 december, 2009

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *