Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Skolstart!

Hej allesammans!

Jag hoppas att alla nyblivna studenter har haft en grym nollningsvecka och att skolstarten gått bra. Att för första gången på fyra år inte vara i Helsingborg framåt höstkanten och gå på föreläsningar på Campus känns ganska konstigt. Istället går jag till jobbet varje dag och jobbar intensivt i åtta timmar. Det skiljer sig ganska rejält vill jag lova!

Jag har ännu inte hört något från “drömjobbet” och jag har upptäckt under mina arbetssökande månader att det tyvärr är ganska vanligt på arbetsmarknaden idag att företagen inte återkommer trots att man lagt ner mycket tid på att ansöka till just deras organisation. Trots besvikelsen har jag blivit erbjuden en heltidsanställning fram till årsskiftet på mitt nuvarande jobb, vilket känns jätteskönt och kul!

Trots att jag har en visstidsanställning som det heter så söker jag nya jobb från och med januari nästa år och det finns en hel del spännande jobb att söka. Nu gäller det bara att ha tid att söka när man jobbar sina åtta timmar per dag, ska laga mat, träna och umgås med vänner och familj. Det är en helt ny utmaning att vara arbetstagare jämfört med student!

Lycka till med studierna!

14 september, 2010

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *