SACO-mässan nästa anhalt

Jag måste börja packa nu.. Imorn är det dags att fara uppåt i landet. Hem till mammsen för en härlig kväll med Winnerbäck. Detta för att ladda och tagga till på torsdag och fredag när Campus Helsingborg ska vinna en plats i unga gymnasiestudenters hjärtan på SACO-mässan i Stockholm. Jag lovar jag ska charma allt och alla!

Passar på att fixa lite myspys med familjen när jag ändå är i närheten, så helgen får spenderas i mammas kök i Västerås för att sätta riktig sann julkänsla långt in i själen. Pepparkakor och lussebullar ska bakas och ett visst ung-jagande däremellan eftersom syrran kommer med sina två gullgrisar!

Lång, intensiv och spännande helg framför mig alltså! (Känns ju normalt att säga att helgen börjar redan på en onsdag, men vad gör man inte!)

Det här inlägget postades i Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt