Reflektion…

Kära läsare!

Även fast studietiden ibland kräver att jag måste studera på helger och kvällar så gör dagar som denna att det är helt okej. Jag har nämligen lyckats slå två flugor i en smäll då jag har suttit ute på min terrass och pluggat samtidigt som jag har njutit av solens strålar. Känner mig dock så här i efterhand lite öm om mina vinterbleka kinder men det var det väl värt!

Anledningen till att jag måste läsa i helgen är att jag på måndag morgon ska ha seminarium i Lärande Ledarskap. Till seminariet ska jag ha skrivit en reflektionsrapport kring de förändringar jag upplever att jag som individ har genomgått under de här månaderna jag har läst kursen, något som inte är helt lätt då många förändringar sker omedvetet. En viktig del av kursen har dock varit att föra dagbok över de känslor och upplevelser vi genomgår, något som är till stor nytta nu när det är dags reflektera.

För er som är nyfikna på hur det var på Agora Banketten i onsdags så får ni ett smakprov från onsdagskvällens show. Höjdpunkten var när Agora dagens projektledare Ida Thorén visade upp sin dansanta sida tillsammans med Wallmans showartister. Tack Ida och projektgruppen för ett väl utfört arrangemang!

 CIMG0167

Det här inlägget postades i Studentengagemang, Studentföreningen Agora, Studier, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Den här kursen i lärande ledarskap verkar intressant. Att reflektera över sin utveckling ger otroligt mkt. Genom att uppmärksamma vad man lär sig dagligen så utvecklas man och kan dra nytta av sina erfarenheter vid senare tillfälllen.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt