Plugga hela natten och äta choklad…

När jag läser vad alla andra gjort för skoj i helgen känns det som att jag bara gjort ”måste göras” saker, så som kvalitetstid med pappa och små ärenden i Landskrona. Men idag har jag verkligen lust att plugga hela natten för att komma ikapp med tenta plugget, då veckan som gått har uppgiften som hundvakt tagit över mycket tid. Eller egentligen har jag haft tid som så, men mina nyblivna grannar renoverar hela lägenheten vilket innebär oväsen från kl 8- 18. Inte skoj, men om nätterna är det lugnt. Så jag ska försöka plugga in lite viktig kunskap men inte allt för sent då jag inte känner för att vända på dygnet och har planerat att sticka och träna klockan 7 imorgon bitti (!).

Förutom träning blir det julbors lunch med pappa och min storasyster för att sedan köra hem och plugga och städa. Jag borde också fortsätta leta kurser som kan motsvara hösten 2010 för att plugga i Storbritannien.

Det är mycket jag borde göra, så min lösning på detta för att få detta gjort är att prioritera mig själv mer.( om det nu går, haha) Nej, men jag har kommit på två nyårslöften,

1)      Att inte så självkritisk, ofta duger det mesta jag gör gott och väl.

2)      Att våga säga nej, jag har en väldigt dålig förmåga av att inte kunna säga nej. Det gäller nästan allt, jag gör mycket för att ställa upp och vill att folk ska tycka om mig. Men ofta blir det för mycket för lilla mig och då slutar det med att jag mår fruktansvärt dåligt på alla sätt och vis.

Men dessa löften ska jag inte lova mig själv på svensk mark utan det ska jag göra just i Storbritannien, London.

Har ni några nyårslöften?

Det här inlägget postades i Prat om mest ingenting, Studier, Tentaplugg. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt