Pepparkakshustävlingen avgjord!

Det blev en tuff kamp på bryggaregatans studenthem! Arrangörerna hade jobbat hårt för att spetsa startfältet och det var bara de mest bästa som deltog! Förutom då de 4 lag som inte ens hamnade på prispallen!

1. All I want for christmas is a NERD.
Ett mästerverk. Detaljrikedom och finess! Nördarna hade byggt ett data-lan i pepparkaksformat!
Grattis till Filip Nihlmark, Malin Renström, Magdalena Hjalmarsson och Carro Sandberg! Grymt!

2. Precis som förra året föll mitt lag på mållinjen, vi ställde upp med samma uppställning, fick lim i ögat o på fingrar och var nära att bryta! Men aldrig, vi fick upp Mitchs watchtower i Baywatch, klädda i don´t hassel the hoffs kläder! En bra genomförd tävling, tvåa igen gör oss bara mer revanschsugga till nästa år!

En härlig kväll var det och traditionsenligt kastades det hus ut som vinnarna gillade minst, d.v.s. vårt fina Baywatchhus åkte i backen!

Idag är det turning för alla studenter, det innebär att man åker båt och har det trevligt över sundet! Efter det tar vi oss alla mot Villan för att fortsätta kvällen! Ibland är livet bara för bra för att vara student!

Lite skola skall det dock hinnas med idag, nu blir det seminarium om kollektivtrafik och persontrafik på järnväg, en vardagssyssla i logistiklivet!

Må väl!

Det här inlägget postades i Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Wohoo, grattis! Men var är bilderna?! =)

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt