Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Pepparkakshusbygge & Julkänslor

Nu var det snart jul igen och det är bara 3 sidor kvar i kalendern tills vi skriver tenta den 18:e och sedan går på “jullov“!!  Det börjar dra ihop sig och jag känner att det är mycket jag vill hinna med att göra med vännerna här innan alla drar hemåt för att umgås med vänner och familj i hemstaden.

Idag blir det pepparkakshusbyggartävling på studenthemmet Bryggaregatan. Det är en student som heter Victor som fixat detta trevliga event och det tävlas i lag om 4-6 personer.

Varje lag ska helst ha ett tema och namn.  Det är 36 personer anmälda och det verkar bli cirka 7 lag. Mitt lag består av Elin som pluggar Retail i 2:an, hennes pojkvän Andreas som läser första året, Jonna och Linda som går i min klass och min pojkvän Oscar. Vi heter Pisst Off och kör på temat Afterski =)

Det är lite vår grej det där med skidåkning och afterski då vi tjejer i gruppen delade en fantastiskt rolig och intensiv vecka i BadGastein förra året och pojkvännen Oscar drar iväg för en säsong i norska Trysil på fredag morgon! Fortsättning följer…

På tal om pepparkakor och jul, så har jag julfixat lite i lägenheten! det är såå mysigt!! Jag har köpt vita gardiner, pappstjärnor till fönstren (ger ett sjukt mysigt ljus), Oscar har köpt röda julstjärnor och så fick jag röda ljuslyktor av min snälla pappa (jag hade även polkagrisar dekorativt i en skål några dagar…)

Nu ska jag ner i förrådet och leta fram mitt rosa underställ och googles till kvällen!

”Lev i nuet, du vet aldrig vad som händer imorgon.”

02 december, 2009

Inlägget postades i

Prat om mest ingenting Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *