Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

På väg till Helsingborg

Medan de flesta av Campus studenter är i Bad Gastein och åker skidor sitter jag på ett tåg söderut. Jag har, tillsammans med några kursare, varit i Åre och åkt skidor i fem dagar och är nu på väg hem till Helsingborg. Imorgon är det arbetsintervju, föreläsningar och möten på schemat. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen. Semester är bra men jag är så pass inne i kursen nu så jag vill bara tillbaka. Lite konstigt kan tyckas men det är så det är. Jag är en universitetsaddict. Helt klart. Nästa vecka väntar flertalet möten och utbildningar varvat med föreläsningar. Sen mina vänner börjar uppladdningen inför tentan i Konsumtion, identitet och kommunikation.

Nu kör vi.

04 februari, 2010

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *