På rätt spår

Godkväll alla läsare!

Jag hoppas att ni alla har haft möjlighet att njuta av helgens vårväder!

Idag har det inte varit vilken måndag som helst till följd av att vi idag hade den tredje handledningen för vår D-uppsats. Mer än halvvägs in i uppsatsskrivande skickade vi i torsdagskväll in ett utkast till våra handledare för att de skulle kunna läsa igenom och ge oss feedback. I morse satte vi oss ner tillsammans oss reflekterade kring vårt arbete så långt, vilket gick över förväntan! Puh! Alltid en lättnad när handledarna bekräftar att vi är på banan och tidsmässigt i fas. För att Imorgon är det endast en månad kvar till inlämning!!!

 Handledningen ska ju fungera som ett forum för guidning i uppsatsarbetet och idag samtalade vi i gruppen och våra handledare kring hur att strukturera vår analys samt gavs nya tankar till hur att förbättra redan befintliga delar såsom.

Att tänka på när vi skriver uppsats är att ha en tydlig och lättöversiktlig struktur, att kunna argumentera för valda tillvägagångssätt, till exempel fokusgruppsintervju som jag har berättat om tidigare, samt att bidra med nya kunskaper till fältet vi studerar. Ett kunskapsbidrag är inte lätt att uttyda men vi är på god väg då vi idag skapade vi oss en egen modell som vi ska utgå ifrån i teori och analys. Det känns verkligen skönt när bitarna börjar falla på plats!

Imorgon fortsätter bearbetning av inledning, teori och metod för att i slutet av veckan påbörja analys av empiriskt insamlat material.

En trevlig vecka önskar jag er alla!!

Det här inlägget postades i Studier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt