Övning ger färdighet

Hallå,

Idag har jag, förutom brottats på gymmet med alla andra träningsgalna såhär års, varit på karriärplanering med vår branschkoordinator. Jag hade inga föraningar om vad som väntade under dagen men jag blev positivt överraskad över dagens agenda. Dagens lärdomar består av; 

  • Hur vi kan utforma en intressant och spännande CV som lockar potentiella arbetsgivare
  • Vilka webbsidor som kan vara aktuella för de tjänster vi söker
  • Insikten om vanligt förekommande intervjuscenarios och hur vi bäst förbereder oss för dessa

Med några goda tips i bagaget finns inga hinder för att uppdatera min CV. Först väntar dock torsdagens utmaning då vi ska redovisa vår affärsidéplan för både våra kursansvariga samt representanter från näringslivet. Imorgon väntar genrep och ikväll gäller det för mig att öva, öva, öva.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt