Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Ny kurs!

Den här veckan börjar vi en ny kurs   – Konsumtion, Identitet och Kommunikation. Jag har redan läst igenom en av böckerna som handlar om Identitet och har nu insett att den här kursen kommer bli hur spännande som helst! I och med den nya kursen har jag även unnat mig lite nya tulpaner, nu när det är vår och allt.

Idag har jag dock inte haft några föreläsningar, men dagen började ändå med att jag satt i skolan kl 09.15 för att skriva en korrekt referenslista på ett arbete (referenser är klurigt!). Med det arbetet inlämnat känner jag mig helt redo för de nya kunskaperna och den nya kursen!

Efter referenslistan cyklade jag iväg på uppdrag från skolan. Uppgiften var att dela ut broschyrer på en mängd olika gymnasieskolor runt om i Helsingborg, samt stadsbiblioteket, för att informera om den nya utbildningen som skall starta på Campus Helsingborg nu till hösten. Det är en ämneslärarutbildning och eftersom den alltså är ny finns det inte några tidigare studenter – därför blev vi några studenter från Service Management som fick hoppa in och informera. Vi fick även spontant hålla en kort presentation om utbildningen inför en klass gymnasieelever – roligt! Alltid bra att öva på att stå inför en grupp människor och prata!

Imorgon är det första föreläsningen för nya kursen – nu kör vi!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *