Ny kurs, nya mål…

Nu har terminen kickats igång på riktigt för oss logistikare också. Den nya kursen heter ”Förändringsprocesser i försörjningskedjan”.  

Jag tycker denna kurs ska bli super spännande, detta mycket tackvare att Mats (vår programansvarige) har fixat en super bra kursansvarig. Mikael Blomé heter han och han har inte ”vanliga” föreläsningar som visserligen också kan vara intressanta. Utan han använder sig av filmklipp som vi sedan gemensamt diskuterar i klassen, så vi elever får tänka till lite extra under föreläsningen. Han drar också roliga och bra paralleller mellan hierarki och figurerna i Simpsons som gör att man förstår lite lättare och att man orkar kämpa sig igenom föreläsningarna sena eftermiddagar.

Hur som helst tog denna kurs en rivstart genom att vi ska ha dugga(typ mini tenta) om fem dagar, visserligen är duggan ”bara” på 17 sidor. Men man ska inte underskatta dessa 17 sidor då det finns mycket ny information som ska fastna. Jag tycker dock det ska bli skoj att plugga trotts att vi precis har haft en tenta i infrastruktur.

Så nu kan ni nog räkan ut hur min helg har sett ut, pluggat inför duggan och imorgon kör jag, Emelie och Emma gemensam pluggning i vanlig ordning!

 

föreläsning

Det här inlägget postades i Bilder, Föreläsningar, Prat om mest ingenting, Studentliv, Studier, Tentaplugg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt