Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Nu börjar det..

Det har varit en helg utav högsta klass, men lever jag?!
Torsdagen började med att fira att jag kom in på North Carolina State University at Chapel Hill. Jag får alltså åka med LUUP (utlandsstudier för Lunds Universitet) till USA och det innebär också att jag inte behöver betala terminsavgift bl.a. Riktigt underbart! Firade detta i torsdags genom att sjunga “Don´t look back in anger” på en av Helsingborgs bättre pubar!
Fredagen började med en annan överraskning, jag blev morbror! Syrran födde e knatte, Teo 1325 g och 28 cm. Ingen större parvel men han växer nog till sig, om några år är det dags att åka till Rom och gå på talangskolan på Tregoria (AS Romas träningsanläggning).

Efter denna underbara nyhet tog jag mig självklart till tacksittning på Villan för alla kåraktiva, med utklädnad förstår, valet förr på Ron Burgundy, nyhetsKÅRen. Vi hade en trevlig kväll med mat och annat gott och hemgången var planerad till tidigt, nämligen runt 12, mest för att jobbet kallade återigen på lördagsmorgonen.
Efter 8 h jobb på lördagen var det äntligen dags för utklädnad igen, Musse Pigg stod på schemat, så det vara bara att ändra på sig igen o bli fin igen.
Efter en natt som kommer gå till världshistorien sitter jag här, med sammanfattningar från böckerna jag skall läsa inför tentorna och funderar.. Det är såklart dags att jobba idag igen, söndagar innebär dubbel lön.

Vi har valt att sammanfatta boken i några olika kapitel, jag tror det kommer gå bra på tentan, den 15 januari. Jag är förberedd, tror jag! Man vet aldrig eftersom alla kurser vi på logistik läser är helt nya, inte som vanliga SM:s är.

13 december, 2009

Inlägget postades i

Extrajobb Studentliv

En kommentar

  1. Emma

    Grattis, både till LUUP-platsen och systersonen!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *