Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

New Year, New Quarter.

Halloj Hörni!

Så den nya terminen har startat och det känns GREAT. Mina kurser är superintressanta och livet flyter på riktigt bra. Man märker att våren börjar komma till Kalifornien. Det blir varmare om dagarna och igår låg jag på stranden och solade. Härligt!

Jag spenderade mitt winter-break på resande fot. Jag var i Washington DC, New York, Los Angeles och San Francisco. Alla städer var verkligen helt fantastiska och det känns kul att få uppleva USA. 

Trots det känns det skönt att vara hemma i Santa Barbara igen och få tillbaka rutinerna. 

Ha det bäst!

// Linnea

22 januari, 2019

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *