Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Mitten-på-utbildningen-kris?

Av: Rebecca

Just nu är jag inne i en vad-ska-jag-göra-med-mitt-liv?-period som vissa kanske känner igen. Det handlar mest om att jag håller på att fundera ut vad jag vill göra under nästa höst, vår 5:e termin då vi kan välja mellan studier eller praktik på valfritt universitet eller valfri ort i världen. (Vid utlandsstudier har Lunds Universitet avtal med flertalet universitet världen över) Jag har haft mina tankar på alla möjliga håll, allt från Australien och Hawaii till Kanada och England. En av oss bloggare Jenna skriver om sina äventyr i Australien.

Vi som studerar Equality and Diversity Management kan som sagt välja mellan studier och praktik och jag är själv just nu inne på att söka en praktikplats på något roligt ställe i något fräckt land. Men vad och var återstår att se! Blir till att googla sig fram lite efter något passande. Jag vet att några i min klass pratar om att praktisera på ambassad och liknande, det låter väldigt intressant.

Den här terminen läser vi juridik och denna veckan är vi inriktade på straffrätt, närmare bestämt vålds- och sexualbrott. Så nu ska jag fortsätta med läsningen av bland annat rättsfall inför seminariet imorgon.

Nedan artikel är skriven av en i min klass som publicerades i City Landskrona igår. Läs gärna!

 

15 november, 2012

Inlägget postades i

Studier Utbildning

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *