Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Mitt första inlägg!

Hej allihopa! 🙂

Jag heter Saara och är en av de nya bloggarna här i Service Management-bloggen. 🙂

Jag är en glad och energisk 20 årig frukost älskare från Finland. Jag läser andra året nu på Service och Health management vilket jag kommer skriva mer om. Jag har flyttat från Helsingfors och bor nu i Helsingborg… Alltså Helsingfors, Helsingborg.. Vad är skillnaden egentligen? Själv har blivit kär i Helsingborg och livet i Sverige. Först var det såklart svårt med nytt språk men har mött sååå underbara människor som gör livet här i vackra Helsingborg till det bästa!

Tidigare har jag tränat simning på elit nivå och som idrottare älskar jag att träna och leva hälsosamt. Jag är en person som får energi av träning men ännu viktigare är att må bra och hitta balans. Vid sidan av studier arbetar jag även som Bodybalance (mix av yoga&pilates) instruktör vilket är superkul! Jag brinner för att sprida träningsglädje och uppmuntra andra att nå sina mål. Jag älskar också att resa och träffa nya människor.

Som sagt kommer jag att blogga om hur livet att leva som student är. Jag kommer att försöka bjuda på många bilder och jag hoppas att jag på bästa sätt kan förmedla min erfarenhet och även nuvarande studier på bästa sätt!

 Ha det det så kul alla, tills nästa gång! 🙂

/ Saara

(Och juste, var snälla mot mig. Jag är en rookie på det här med blogg)

07 november, 2017

Inlägget postades i

Absolut Student

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *