#MinResaRäknas

Ciao bella,

Det här är mitt startskott på detta forum vars popularitet jag ännu inte fått något hum om (känns litet).

Jag läser andra året på Logistics Service Management och syftet med mitt bloggande är att jag HT 17 kommer läsa en termin på Beijing Technolgy and Business University i ……… Beijing (Peking).

Bloggandet kommer fram tills avresan hantera all planering och diplomatiska aktioner som krävs samt andra små saker som dyker upp. Väl på plats kommer det bli en gedigen dokumentation som förhoppningsvis kommer skapa ett stort intresse för andra att söka en utbytestermin.

För att skapa ett genomgående tema på mina inlägg så skall jag då och då publicera material från en lista vi skapade under nollningen med namnet “Hatlistan”. I denna lista samlade vi på oss saker som vi helt enkelt hatade under nollningen. Hoppas detta blir så kallad “igenkänningshumor” samt lite flashbacks till årets nollning men framförallt längtan till kommande nollning.

Första saken på listan är ramsan “Är ni taggade idag?”. Ramsan var liiiite taggande första gången men efter andra, tredje och 94e gången så fanns inget tagg kvar utan bara agg mot allt och alla som använde sig av ramsan. Ramsan lyckades tills slut med att förändra en retorisk fråga till en fråga med svaret “nej det är vi faktiskt inte längre”.

Mamba out!

 

Peking

Bildkälla: (http://www.brhphoto.com/photo/china/1)

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Kvalitetsinlägg.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt