Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Miami- en paus från pluggandet

Den 22/2 13:00 skrev vi KIKen-tentan.
Den 23/2 vid samma tidpunkt befann jag mig på ett flygplan mellan New York och Miami, påväg på s e m e s t e r. Eller snarare en paus från pluggandet, fast helt sant är det inte. Sista momentet i KIKen kursen är essäskrivning i grupp, och då mina andra tre gruppmedlemmar är hemma i Helsingborg och är flitigt läser jag Douglas Holts bok “How Brands Become Icons” på distans, och hoppas kunna tillföra en hel del till min grupp när jag är hemma igen. Men det har kännts helt okej att fördriva dagarna på South Beach med den i händerna.

Måndag förmiddag är jag tillbaka i skåne, vardagen och rutinerna igen!

IMG_0818a

07 mars, 2010

Inlägget postades i

Okategoriserade

3 comments

  1. Emma

    Underbar bild!

  2. Anna

    Tack för den bilden Lina. Bara att se på bilden piggar upp, det är tjock dimma utanför mitt fönster. Ha det toppen på din semester…

  3. carolin

    Njut, det ser helt underbart ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *