LundaKarnevalen 2010

Hej alla läsare!

Idag smäller det! Det är dags att lämna in magisteruppsatserna på Campus. Exakt klockan 12.00 ska uppsatserna vara uppdaterade, pdfade och låsta på Campus Helsingborgs Portal.

På grund av detta har helgen har till mestadels spenderats inomhus framför datorn. Men i lördags kväll tog jag och en uppsatskollega dock en välförtjänt paus och åkte till Lund. I helgen har det nämligen varit LundaKarneval.

Vad är nu LundaKarnevalen? Det är en tillställning som annordnas av studenter var fjärde år och innebär i princip att hela Lund blommar upp mer än vanligt, stan fylls av nyfikna besökare och Lundagård förvandlas till ett stort festivalområde. Väl inne på karnevalområdet finns det mattält, spextält (spex=pjäs komponerad och uppsatt av studenter där precis vad som helst kan hända), tombola, för att bara nämna några av aktiviteterna. I slutet av kvällen spelade Salem al Fakir på stora scen och framåt natten fylldes nationerna av glada studenter.

LundaKarnevalen är med andra ord en av årets mest efterlänktade händelser där såväl studenter som icke-studenter samlas och firar tillsammans. Nu är det bara fyra år kvar till nästa karneval…

Det här inlägget postades i Bilder, Studentengagemang, Studentliv, Studier och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt