Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Lördag kväll-natt = ekonomistyrning

Vad händer med mig egentligen? Jag med den goda planeringen och perfekta ordningen?

Idag var pluggdag.. På schemat! Verkligheten bjöd istället på annat. Stod i en expert butik 3 timmar med sambon för att köpa ny telefon. Tror att Telias support skulle behöva läsa lite service management. Tänk att allt ska vara så himla svårt..

Efter lite snabbmat och försök att göra hundarna lite glada skickade jag iväg sambon på personalfest på Villan och åkte själv till ridskolan för årlig Luciashow. Mysigt och nostalgiskt. Tillsist slog jag upp böckerna vid 20 över 8 på kvällen för att börja plugga.. Fick bli en liten paus för att kika på datorn en stund eftersom jag inte hunnit med det på flera dagar.

Tentan och terminsslutet närmar sig med storm steg, jag har en hel del punkter kvar att bocka av som inlärda innan fredagens prövning och dessutom börjar jag känna mig lite krasslig. Får inte bli sjuk nu!

Lånade lite läsning till jullovet i veckan. Det goda värdskapet av Jan Gunnarsson och Olle Blom. Handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna. Har varit sugen på att läsa den ända sen Jan Gunnarsson hade en gästföreläsning för oss  i våras om just värdskap. Han var så inspirerande och hade mycket spännande saker att säga. Nu blir det så äntligen dags att fördjupa mig lite i hans ideér. Ser fram emot att vila ögonen på den med magen full av köttbullar!

Soo long!

12 december, 2009

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *