Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Long time no see

Long time no see som man brukar säga. Jag har varit urusel på bloggandet den senaste tiden, detta mest på grund av hektisk period av att göra ingenting. Nej skämt och sido, jag har hunnit med en hel del sen sist, bland annat:

* Skrivit en tenta (vilken gick över all förväntan

 *Börjat en ny kurs som vi läser med food service management (som Kristina läser).  

*Jag har även träffat alla barndomsvänner som kom hem till Landskrona över påsk, då jag också ”flytta hem” under påskhelgen.

*Nu efter påsk har jag tagit tag i den nya kursen ,SMLA08, ordentligt och har äntligen blivit klar med reflektion nummer 1, denna handlade om att vi skulle analysera ledarskapstilen på Davis i serien ”the office”. Roligt att de ger oss en uppgift som är en populär tv-serie. Nu är det dags att ta tag i reflektion nummer 2 som ska omfatta 10 sidor.

*Sedan har jag sökt lite kurser som jag vill plugga utöver min utbildning i höst, det blev en ledarskapskurs som finns här på Campus i Helsingborg sedan sökte jag också Jöken, juridisk översiktskurs som kommer vara i Lund. Men tackvare att det finns så bra kommunaltrafik mellan Helsingborg – Lund så tror jag att jag fixar de 20 minuternas pendling.

*Förutom skolan så har jag lyckats få ett sommarjobb som customer service coordinator på Findus i Bjuv. Här kommer jag sitta från den 1/6-31/8. Det är en otrolig känsla att få sitt första jobb inom logistikbranschen, känns som att allt går i rätt riktning! Jobbet är helt klart en utmaning, men jag vet jag kommer att fixa detta då jag kommer att bli inlärd under ca 12 arbetsdagar nu i april-maj och är fantastisk motiverad för att arbeta. Vilket gör att jag får plugga på ordentligt nu så inte skolan blir lidande.

*Sen har jag fått det efterlängtade resultatet på kursen SMLA07, det slutade med ett VG. Detta innebär mitt fjärde VG i rad

*Ännu en positiv och rolig sak som hänt är att min kära vän Emelie blev framröstad till projektledare till AGORA-dagen 2011! Givetvis vill jag också engagera mig i detta fantastiska projekt och tillfälle för studenterna att möta näringslivet, så redan nu försöker jag skriva ett bra motiveringsbrev varför jag ska bli vald till ekonomiansvarig!

Oj detta blev väldigt långt men som sagt kära bloggläsare, det går bra nu, våren är här, skolan går bra, fixat sommarjobb och just nu står det 2-1 till HIF mellan Malmö och Helsingborg… Heja HIF! 

 

Jag och Emelie (projektledare för agora-dagen 2011) i början av september 2009

20 april, 2010

Inlägget postades i

Okategoriserade

2 comments

  1. Anna

    Grattis till VG och sommarjobb Sara! Kul at läsa om allt positivt som händer…
    Hälsar Anna

  2. Emelie

    Tusen tack=) //Emelie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *