Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Livet i en studentbubbla

 

Att hälsa folk “trevlig helg” på en måndag, att inte veta om det är morgon eller kväll, att glömma bort den viktiga biten “äta bör man, annars dör man” – ja, det är typiska symptom när man som student befinner sig i en tentaperiod.

På onsdag nästa vecka har vi tenta i redovisning och det enda mitt liv kretsar kring just nu är BAS-konton blandat med bokslutstablåer i ett enda stort kaos. Den senaste tiden har jag suttit från morgon till kväll och bara räknat, räknat och räknat. De enda pauserna jag tar är för att äta eller träna. Jag brukar lägga ner extremt mycket tid på att läsa inför tentor i vanliga fall, men detta tar faktiskt priset!

 

För att vi överhuvudtaget ska få någon form av social kontakt försöker vi så ofta som möjligt sitta och plugga tillsammans. Vi sitter på alla möjliga olika ställen; bibliotek, caféer, på Campus, hemma hos någon eller på tåget – you name it!

Det händer inte sällan att vi skriker av glädje och gör en high-five när vi räknat rätt på en uppgift. Lika ofta hör man oss dock svära och förbanna oss själva för att vi inte får rätt på siffrorna. Detta är en typisk del av studentlivet. Vissa veckor är mer intensiva än andra, det är bara att bita ihop och ta sig igenom de långa dagarna.

Nu kan man t.o.m plugga på Knutpunkten i Hbg!
Att plugga på Campus är dock helt klart mysigast!

En kommentar

  1. I en annan studentbubbla | Service Management Blogg

    […] RSS Gå till innehåll HemKontaktVi som skriverDet här är Service Management Service Management Blogg Morgondagens ledare bloggar om studentlivet ← Livet i en studentbubbla […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *