Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Inspirerande människor

Kommer precis från första träffen med min mentor som jag har fått genom MiH Future.

Intryck: Antingen har MiH Future vart galet duktiga på att matcha, eller så har jag haft jättemycket tur. Min mentor verkar kanon, jag ser redan upp till honom riktigt riktigt mycket!

För det första har han startat eget företag (nyfikna? kolla här) och drivit och utvecklat det framgångsrikt i nio år. Innan dess har han arbetat som säljare och med internutbildning inom fondbranschen, och under tiden fått tjänstledigt för att göra en hel drös med sommar- och vintersäsonger som reseledare och platsansvarig. Genom allt det här har han hållt ett sjukt bra service- och kundfokus – och det är ju det som typ hela vår utbildning går ut på att lära oss. Till på köpet verkar han himla trevlig, mån om att dela med sig av sina kunskaper och nyfiken på att lära sig nya saker. Så nu är det upp till mig att göra det bästa av våra träffar och lära mig så mycket som möjligt!

Nöjd? Ja!

12 januari, 2010

Inlägget postades i

Studentliv

3 comments

  1. carolin

    Va kul att det har blivit en perfect match!!

  2. Anna

    Grattis Emma, en engagerad adept har fått en bra mentor, vad kul att få följa ert samarbete här på bloggen. Det ser jag verkligen fram emot.

  3. Perspektivbyte « Service Management Blogg

    […] bloggade jag om min fina mentor (missat det? läs här) som gjorde med en gång lyckades göra mig till sitt största fan genom sin proffsighet. Klickade […]

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *