I en annan studentbubbla

Ja, precis som Emelie skrev sist så befinner nog de flesta av oss i en riktig pluggbubbla just nu. Till skillnad från de andra på Service Management har vi som går i tvåan på EDM just nu en hemtenta i juridik. Det innebär alltså att istället för att plugga intensivt inför en salstenta så får vi ut en uppgift med färre, mer omfattande essäfrågor. Vi har nu en vecka på oss att svara på dessa med max 10 sidor. Vi har haft flertalet hemtentor under utbildningen och jag personligen trivs ganska bra med det. Man får möjlighet att själv disponera sin tid, välja sina pluggplatser och tider. Det bästa med det är att man kan göra det till en mysig grej!

Mitt tips är att variera sig när det gäller studieplats. Själv har jag varvat med att sitta hemma, på stadsbiblioteket och hemma hos en klasskompis. Man kan ju plugga tillsammans med en kompis även om man inte skriver på samma arbete. Ibland kan det vara skönt att titta upp från laptopen, diskutera kring en lag eller ett rättsfall en liten stund & pausa med en fika!

Mycket läsning!

Söka i lagboken

Plugga i hotellobby

Fikapaus!

Det här inlägget postades i Bilder, Studentliv, Studier, Tentaplugg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt