I en annan del av Helsingborg

 Tänkte att jag skulle visa en helt annan sida av Helsingborg än Campus!

 
Jag sitter med i kårens styrelse, och då får man vara med på massa roliga grejer.. Igår var vi på Helsingborgs Rådhus, och mellan diskussioner om Lundakarnevalen och Studenthälsan hann vi med en rundvandring! Rådhuset är ett jättejättefint hus, så jag passade på att ta lite kort när vi gick runt där! Detta kortet är från vigselrummet (där man gifter sig om man gifter sig borgerligt i Helsingborg) – jag och Hannah (som är internationellt ansvarig i kåren) var tvungna att låtsasgifta oss =) Är vi inte söta?!
 
Jag är lite kär i staden Helsingborg – en kompakt stad med många mysiga och fina platser! Ska se till att ta fler kort från mina favoritplatser och lägga upp här!
 
Trevlig/glad/mysig (vad säger man egentligen?) första advent på er!
Jag och Hannah i vigselrummet i Helsingborgs Rådhus
Jag och Hannah i vigselrummet i Helsingborgs Rådhus
 
Det här inlägget postades i Studentliv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt