Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Huvudvärk!

Hallå!

Efter en vecka av hårt kämpande med vårt företagsförvärv och flertalet krångliga modeller har jag ikväll för första gången kunnat sitta bakåtlutad i soffan och bara slöa. Huvudet värker en hel del efter veckans utmaning men vetskapen om att jag inte behöver analysera och utföra finansiella beräkningar på några dagar känns väldigt skönt.

Morgondagen ska spenderas i lugn och ro bortsett från en tennismatch som är inplanerad i morgon bitti med ytterligare en kämpe i min klass. Därefter blir det till att ta tag i litteraturen till den nästkommande uppgiften som vi har från och med fredag. Fokus flyttas därmed från ett finansiellt perspektiv till gränsöverskridande ledarskap, något som jag tycker ska bli riktigt spännande.

Ytterligare en sak på agendan är att söka minst ett jobb. Än så länge har jag lyckats söka ett jobb varje veckodag och jag kommer att fortsätta så länge jag hittar intressanta jobb att söka.

Ha det gott!

09 februari, 2010

Inlägget postades i

Studentliv Studier

En kommentar

  1. Emma

    Vad strukturerad och duktig du är Carro! Smart idé att sätta upp mål för jobbsökandet sådär, jag håller alla tummar jag har för dig 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *