Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

”Hur känns det att snart behöva åka hem?”

Tiden här har gått så himla, himla, snabbt. Om mindre än en månad så skriver jag min sista final på UCSB. Jag kan inte riktigt beskriva hur det känns, men livet här i Cali har verkligen blivit min vardag. Att inte vakna upp i samma rum som min roomie kommer till och med kännas konstigt, det som annars tog mig längst tid att acceptera. Jag kommer sakna alla mina amerikanska kompisar och alla mina svenska kompisar, även om vi absolut kommer ses igen. Men man lever i en speciell, fin, liten bubbla här och det känns så… konstigt att det börjar gå mot sitt slut

Jag kommer sakna att åka till LA på helgerna, jag kommer sakna San Diego, jag kommer sakna Vegas, Mexico, San  Fransisco. Jag kommer framförallt sakna Santa Barbara. Men jag är också så otroligt glad att jag har fått dom här minnena. Wow.

// Linnea

22 maj, 2019

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.