Höstpepp

När höstmörkret nu infunnit sig är det på sin plats att fixa riktigt mycket pepp och mysfaktor här på bloggen, eller vad säger ni?

Tentan är över och om två veckor är det dags för nästa, då inom Organisation och ledarskap. Det känns helt okej, pluggtekniken är funnen och det finns så mycket kul att se fram emot. Vardagarna är fulla med föreläsningar, plugg och jobb vilket passar mig perfekt.  Har äntligen funnit energin till att ge det där lilla extra. Nu finns det bara en sak jag verkligen saknar i min vardag och det är kul träning. Nu till hösten vill jag hitta ett bra gym som erbjuder roliga pass så har ni något tips så hör av er!

Nu på förmiddagen är det föreläsning som gäller, rubriken är ”Ledarrollen och makt”. Vi har nu en kvarts paus och jag passar på att uppdatera här. Just ledarskap är en personlig favorit, det är så spännande!

Föreläsning

Såhär ser dagens föreläsning ut som Lars Nordgren håller i.

Efter lunch är det dags för utbildning med jobb och ikväll blir det plugg. Fullspäckad dag med andra ord. För er som inte ska upp tidigt imorgon tycker jag definitivt att ni ska hänga med på Stampus pubrunda ikväll, brukar verkligen vara uppskattat. Jag ska upp och jobba så för min del blir det sömn men har riktigt kul fredag att se fram emot. Ska jobba hela dagen och vad passar då bättre än att avrunda med MiH Futures AW på Helsing? Det vill ni inte missa! 17.00 är vad som gäller. Glöm inte att anmäla er här innan kl 15.00 idag, AWn är gratis.

Ett annat jättekul initiativ från Futures sida är mentorskapsprogrammet. Som jag tidigare har nämnt så är det ovärderligt att ha en mentor från näringslivet. Att få input, bolla idéer och ta del av erfarenheter är verkligen värdefullt. En kul och lärorik möjlighet ni borde ta vara på! Ni kan läsa mer om mentorer och hur ni söker på http://www.mih.m.se/Page/future-mentor  

Mentorskap

 Såhär kan mentorskapet se ut. Bilden är lånad från www.mih.m.se

Nästa vecka känns fortfarande ganska långt bort men vill tipsa om Näringslivsdagarna.  Om ni möjlighet så ta er tid att gå på någon av aktiviteterna som erbjuds. På tisdag & onsdag hittar ni mig eller härliga Kristin i Familjen Helsingborgs monter på Helsingborgs Arena, det ser vi fram emot!

Hoppas att ni fått lite inspiration och planerar in en rolig hösttermin. Nu fortsätter strax föreläsningen. Avslutar med ett citat:

“The way to get started is to quit talking and begin doing.” – Walt Disney

Start working!

Om joyolsson

Energisk helsingborgare som funnit passionen i service och entreprenörskap. Stormtrivs med studentlivet och i rollen som säljare. Engagerad student och twittrare som alltid har ett leende på läpparna!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt